Sunday, 26 December 2010

SEHARIAN DI LUAR!!!

PEH!!!
saat ni aq sangat mengantuk tak terkata...hang out tak habis2, tapi duit mengalir macam kat air terjun plak.hadoiii!! siyes sangat penat.tapi kena la layan member datang dari jauh. jauh ker???ok, KUANTAN je ok!! next week aq pon nak balik jugak. tapi aq kisah la coz dia tak pernah datang uia ni,sok kena la bawak p jenjalan,kalau tak macam sia2 je dia datang sini but then tak buat pape. so, i'm willing to sacrifice my precious time to spend with her. nice kan aq??haha. bukan bangga atau bongkak,tapi inilah diriku sebenar. aq tak suka nak hampakan orang,but only certain things kot. hmm,entahla..tapi papepon aq satisfied la setakat ni ley bawak beliau jenjalan. tapi sebenarnya aq pon nak jenjalan jugak. kaki jalan cam aq ni jangan ditinggalkan kalau ada advantage macam ni.even keluar duit pon aq xkisah sangat, as long as it benefits me a lot.haha. biasalah kalau keluar tu kos tak pernah sikit kan. but it's ok la..

oh ye...this week,diet aq failed ok!!!
hate this!!ahhhhh.....i ate a lot LOL!! can't even limit myself. everyone ask me to eat and eating rice everyday make me can't stop it and it continuously...so, next week kena stop makan langsung..can I????huhh!try la...if tak try tak taw. tapi da try but then i can't stand la..kena banyakkan stock biskut n roti ni..terpaksa je ni tak makan nasik,if xkena hentam kompom aq teruskan ngan hidup aq yang tenang like before.


assingnment lak aq terpikir ni n lagi satu banyak buku yang aq tak wat revision lagi ni.
sok2 je la..takpela,this 2 weeks asenye ley agi memain tapi after ni da tak boleh langsung da coz should start with serious learning,focus in classes.nampak sangat last two weeks aq tak focus n serious in class. ye!! memang aq tak focus, asyik dok berangan je.. sampai buah berangan yang keras tu pon ley retak sendiri tanpa bantuan sesiapa. giler dahsyat berang aq tuh!.

ok!! jom tido coz mata da tak boley tahan sangat da ni. si asma pulak suh aq tulun carikan kilang2 bakery kat KL ni sebab nak wat lawatan tuk blok kitorang ni. tapi aq terbukak pulak blog ni and plak tu sempat post new entry ni..hadoii,kena belebel la pas ni.
da2,aq tak nak da belebel kat cni,bia la kena ngan asma je.aq rela~~~~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...