Tuesday, 21 December 2010

salin nota....

salin...salin..jangan tak salin!
tu la..pegi kelas bawak buku nota yang kitar smula lagi.
HAMBIK KAU!!
salin la balik.
nasib baik sikit je.
tapi hari ni tak boleh bla kelas lecturer PROPHETIC..
peh!!dahsyat...
dia ingat otak aq ni cam laptop?
dengar dia cakap pastu baru boleh tulis.
hadoii,penataq nak kena fokus. plak tu grammer sume kena tepat dan betul.
da la selama ni aq main bantai bila je.
pastu tulis kat merata2 tempat.
skunk da nak kena ada special book tuk this subject.
kalau tak 1 buku aq main campur je ngan subjek lain.
bukan ape,masalahnye bila dah last sem bukannya habis pon buku tu.
ader banyak ruang lagi.
so,untuk tidak membazir buat la cam2.
lagipon aq xsuka conteng kat buku kalau da ader note dari madam.
conteng je terus kat kertas tu,lagi paham.
xpayah nak ada seperate note.
yang lagi tak boleh bla,disuruhnye bagi dia tengok pe yang kita tulis..
xkisah lagi tuh...
tapi yang lagi paling dahsyat, apa yang kita tulis kena sebijik ngan ape yang dia cakap.
lagi aq xberapa nak berkenan.
problem aq ni xberapa ok dalam menghafal.
aq suka fahamkan then buat ayat sendiri. kira ley jadi philosopher la aq ni. haha
hadoiii,abezla paper prophetic aq ni.
tak tau la aq dia ley consider ke x.huh!
tkot!!!!!tkot!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...