Sunday, 5 December 2010

menawan dan tampan...



terbaek r.....!!!
sonoknyer reunion semalam..
tapi lagi seronok if aq dapat stay sampai habis..
huhu..sedey,kena keje.
tu la..gatal sangat nak keje sape suh..
orang da kata xpayah keje kan..DEGIL!!!hishhhh

peh..dapat jumpa member lama yang macam kenal xkenal da..
muka da kacak menawan..memang da BOMB la...
tapi tu la aq sempat main bowling and makan je ngan diorang..
nak karok n jenjalan kat TC jugak..huhu
mesti seronok kan diorang jenjalan.
even tak ramai pon.

aq macam ingat la muka bebudak lelaki tu,
yelarw, masa standard 6 dolu2 aq asyik bertukar kelas je.
habis sumer kelas aq masuk.
seb baik kelas yang last sekali aq tak masuk..
huhu

dulu dak laki rambut skema jer,
sekarang hambik kau!!
TERPACAK bro~~~~!!

yang paling lawak skali masa main bowling
si azila ngan pipah r..
haha...
orang baling bola tu ke depan bukan bergolek ke belakang..
hadoiii...tu la pah,ko gelakkan lagi si azila tu.
kan da terkono kat kau...
aq pon puas cover tak nak bagi tergolek ke belakang..
bola paling ringan jugak yang aq carik..huhu

k r..enjoy the pic yang kitowang sempat snap










thanx to....
-me,laili,pipah,pinaz,wani especially,juli,messes A,azila,nasiha,irfan,naqi,azrul,yusri,haikal

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...