Thursday, 23 December 2010

gambar saiz passport!

sampai saat ni aku memang tak suka langsung amik gambar saiz passport.!!!
aku dah tahu kalau tiap kala aku amik kompom tak cantik.tak penah lagi setahu aku, aku mempunyai gambar passport yang cantik.haha. and setiap kali nak tampal kat mana2 gambar tu, mesti kena tutup..bukan ape,malu kalau orang dok tengok. tengok je la gambar dalam kad penganalan tu.."CANTIK DAN COMEL SANGAT" ada ke sesape mempunyai gambar ic yang cantik?? meh nak tengok cket!!! jelesh r kalau macam ni. tapi ape aku boleh buat, dah memang empunya diri pon tak cantik, tak boleh salahkan jurukamera.huhu. tapi jurukamera pon satu, diorang saja je kan amik angel yang tak cantik, geram tol la.da tahu gambar kitorang tak cantik, bukan nak bagitau suh tangkap lagi sekali ke, edit2 sikit ke. dia jeles la tu kita ada muka cket.. HELLO!!, ktorang bayar la taw..

entah camane gambar lesen aku ni. aku tak tangkap lagi. asenye macam nak crop je gambar aku yang banyak-banyak tu.ok,means aku sangat banyak gambar coz kata ganda yang aku gunakan tu da merujuk bahawa kuantiti gambar aku sangat banyak and of course everyone nak cakap yang aku syok sendiri..haha..YES, IT'S ME!!!!
lagi banyak gambar lagi syok. kita boleh ingat setiap detik perjalanan hidup kita..memang best la kalau teringat balik bila tengok gambar2 tu.

bukan gambar kawin je nak banyak, gambar yang harian tu pon kalau boleh aku memang nak perbanyakkan. bak kata pepatah"ALANG-ALANG DISELUK LUMPUR, MANDI LA KAU NGAN KERBAU NYA TERUS". tapi papepon, pic kawin kena lagi banyak..kalau boleh letak dalam hardisk yang capacity 500GB, tapi cuba buat spare la takut tak cukup lagi. buat masa sekarang ni henfon aku masuk workshop and orang yang baiki tu cakap dia tak tahu ape rosaknya and aku rasa memang da tak ada harapan da. nak beli canon...adoii...lambat lagi la pulak. aku ni keje pon tak lagi. setakat keje time cuti sem then belum masuk sem baru lagi duit gaji da habis, ape kes. tu la keje hari2 g koyak duit tu buat apa.sengal lontong betol la.!!!
tapi ok la dapat koyak duit, dari orang lain dapat tengok je duit tu kan.

oh ye...back to the nature, gambar lesen aku tak tangkap lagi..camane plak ni..hadoii..
dekat center punya kedai photo tu macam tak cantik je diorang tangkap..haha.. suka ati aku je nak cakap camtu. try pon tak lagi.
ni gara-gara trauma nak amik gambar kat kedai.huhu
nak crop gambar, tapi background balakang ader lak banyak makhluk asing menempel..
hadoiii...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...