Friday, 10 December 2010

finally

akhirnya...saat yang nantikan..
haha..
tamat jugak pekerjaanku as a cashier kat_____
xlarat da nak layan customer yang ntah apa2 2.
hadoii...fenin2.
merepek je mereka sumer...
oppss..cilap,bukn sume,ader la segelintir daripada mereka.
ramai yang berperangai pelik dan membuatkan aq hairan bagaimana diorang boleh maintain life sebagai seorang yang sangat pelik macam 2.
sumer orang tak suka,so..macamna dye ley survive lagi.???haha

jalan kaki cari laki,
bila xjumpa laki terjumpa la plak pondan,
buat ape nak fikirkan beliau yang di atas 2 berkali-kali,
baiklah hidup aq ni diteruskan.

chewing gum ditafsirkan sebagai kondom,
beliau mintak gula,ku pikirkan gula2,
dye hengat aq ni papadom?,
nak membebel berjela-jela.

ni sumer gara2 pakcik teksi yang ....___
hadoii..
malas nak marah..
wat dosa jer!!!




terbaek punyer teksi.....
cerita di atas tidak berkaitan dengan teksi yang GLAM ni.
ini hanyalah contoh teksi yang tak akan wujud kat malaysia ini.!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...