Thursday, 18 November 2010

o u t

hey my bro....please take me out....!
if i have a licence, i won't ask for your help ok!
i won't beg at u!
i can go by myself !

aq nak keluar, aku nak lepak je kat mana2 yang boleh lepak.
asal sumer member aku cam tak nak keluar je.
i mean memang aku tak ajak diorang, tapi asal diorang cam tak nak ajak aku pon.
ni yang aku sedih ni.
that's y la terpaksa ajak adik aku.

oh ye..baru aku teringat yang ramai member aku balik u semula coz diorang
de final exam...

harini aq dah penat kemas rumah seharian...
seharian?
ok, aq tipu, 3jam je...
aq kemas bilik aq coz bilik abang aq macam more tidy je,
so, aq tak suka bilik diorang lagi kemas dari aq.
then, now dah kemas.hehe..
habez sumer buku adeq aq yang kecik tu aku simpan lam kotak..
bukan guna da pon kan buku tu.
kiranya buku tu da siap sedia nak diusung ke kebun dan dibakar...huhu

aq suggest kan buku tu send to pusat kitar semula, tapi ayah aq tak suka,
ayah aku lagi suka bakar je buku2 tu.
emmm..biar je la..
ok je pon kalau nak bakar.
macam Al-Quran la kan, kena bakar, xley nak buang lam tong sampah lak kan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...