Friday, 19 November 2010

HEPPY BUFDAY

heppy bufday to my bro....
sorry r,wa tak ada duit nak belikan lu hadiah.
wa da pokai kejap.
tapi wa ase wa memang akan pokai if terpikirkan duit ptptn yang wa pinjam tu
even baru first sem, tapi wa sayang sangat nak guna duit tu wat shopping.
takat guna nak makan boleh la.

sebab tu asal wa balik, wa bersyukur dapat duit dari mak bapak wa.
wa guna sebaik mungkin untuk kegunaan wa sepanjang kat campus tuh.
dulu masa cuti wa tenang hati la boleh shopping sebab wa guna duit sendiri.
wa nak perabih duit tu ke, wa pedulik hape,duit wa.
tapi masa keje 3 bulan tu memang wa menyimpan jugak,
wa segan sebenarnya nak perabih duit2 hasil titik peluh wa ni.


ok r...wa nak p beli kek~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...