Wednesday, 17 November 2010

complaint lagi

tiap-tiap tahun ada je yang tak kena dengan berat and badan aku...asyik naik turun jer.
masalahnya kalau turun mendadak tak pe jugak,ni turun 1 kg je,pastu nak naik sampai 2@3 kg.melampau betul.mengada eh berat aku ni.

ok,sekarang aku da jadi obesiti....sangat TERUK ok! tak tahu pulak sebenarnya aku ni obesiti before ni. bila da tahu agak buat selamba jugak. aku ase maybe sebab aku stress kot dok uia tu. study tak macam kat cfs dulu. boleh sempoi tahap gaban. sekarang tiap kali nak exam mesti ase cam nak mati study.

siyes aku nak jumpa pakar pschology..aku ase memang otak aku ada masalah besar la.
asal aku baca tak berapa nak masuk.sebenarnya masuk,tapi sekejap je la.dalam exam mende tu hilang macam kena terbang ek angin.aku tak tahu la whether dia ada kepak ley terbang sendiri @ ader je sesiapa yang bawak naik atas..(SERAM)

ok! macam tak nak cakap da sal exam yang macam SENGAL tu...
lantak je la.aku hanya mampu berdoa and TAWAKKAL jer...aku berserah je kat Allah.
aku da wat yang terbaik,kalau success ALHAMDULILLAH, kalau tak, ALHAMDULILLAH jugak~~~


k r...aku ader kenduri kat bawah block.nak makan lagi.. k da~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...