Saturday, 16 October 2010

m a r a h

bengangnya....

kenapa ramai sangat student kat uia ni?

pre reg aq?

hmmm...tak taw nak cakap macam mana.

kenapa orang lain boleh add banyak

sedangkan aq.......

dah datang awal kat mahailallah opis 2..

then,nak add pon tak dapat...

section closed?
no available section?
error?

ahhhh...geramnya..

melampau sangat..

tak boleh bla bila baru 5 minit bukak access 2..

da closed...

all section yang nak.....

arghhhhh..geram gila kowt...

1 je subjek dapat add?

ho la....yang lain semua reserved...

hopefully lecturer yang kitorang reserved 2 nak la amik kitorang.

huhuhuhuhuhu....sedih giler...

da la yang dapat add 2 pon BM JE~~~~

sakit nya hati...1 credit hour pulak 2

habisla nak kena wat manual lagi 5 subjek 2...

dahsat tol student uia ni.

yang geramnya kitorang datang dulu kat opis 2,

da plak orang yang datang lambat dapat add subjek yang macam kitorang nak.

curi line betol la

nasib baik kelas tak sama yang kitorang buat 2 dengan diorang.

huh!!!!

BERAPI JE......

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...