Friday, 24 September 2010

homesick again????

me??still being homesick?
how come baby...u don't have to worry bout your family..
they'll be okey.still have the feeling of sadness straight away after they sent u home..
i miss my mom so much although we have different opinion on something...
i'm trying not to have any quarrel between us..

guna ayat bi doesn't make sense la...xbesh langsung!

sambung smula..

emmm,walaupun aq lebih satu kepala ngan bapak aq,tapi aq lebih rindukan and syangkan mak aq la...hari2 aq teringatkan mak aq.boleh nak katakan aq tiap2 hari jugak la kol..sometimes kalau kol mak aq n cakap ngan beliau,aq rasa nak nangis,tu baru dengar suara.lagi2 bila mak aq bagi kata2 semangat kalau aq ader masalah dalam exam@kawan@lecture@ ape2 yang remeh temeh. rasa nak share je slalau..tu yang aq sebenarnyer tak boleh nak jauh2 sangat belajar ni.
aq tak de niat langsung nak study kat overseas tu..kalau stakat nak pergi malancong@melencong tu boleh la...tu yang aq heran sangat kat bebudak yang ske sangat pergi study kat lua.padahal belambak je yang tempatan punyer ni ha.nak yang mana,pilih je....

sebenarnyer aq nak citer...
hari tu masa nak raya kan,mak aq a.k.a UMI,sumer makanan mak aq yang masak..
ntah la,aq tak de sense langsung rasa nak masak..kalau makan tu cam bese la,saper la yang tak suke memang rugi r..dulu masa skolah ader juga rasa nak blaja masak,tapi sekarang ni biler da duduk kat uia ni,mana ley masak..so biler da lama tak de orang encourage suh masak.aq lagi sonok tak payah masak.dok cni kan beli je makan yang da tersedia..huhu

HIDUP SENANG
HATI TENANG
PEROT KENYANG

cian mak aq,sume keje memasak dyer yang kena wat..aq stakat kupas bawang je la yang mampunyer...daripada membeli sampai masak hidang sumer mak aq wat.cian jugak tengok, tapi masalnyer aq tak suker masak,pe ley wat.huhu

aq lebih rela kemas umah,mop,sapu lap cermin sume dari masak walaupun orang kata senang..
nanti2 la..belajar ngn future husband..hua3
tapi nak blajar ngn umi jugak.kalau tak,takde la warisan.kan3..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...