Sunday, 8 August 2010

pe akan jadi biler keje ditangguh2??
ader pendapat kata:
1)"ala,on that day yang nak kena submit tu pon boleh ciap"
2)"aduh!!serabut2,fenin kepala banyak yang xciyap lg!!"
3)"kalau submit lambat cket xpe kowt,mdm kn sempoi!"
4)"ala..xpayah la semangat sangat,bukan ape pown"
5)"ishhhh mdm naper nak kena submit awal2!!malasla.."

habiz sumer orang kena marah
da 2 macamana nak berjaya?
aq berkata pada diriku sendiri...=)

hmmm.......
biler agak2 nyer nak ciap ek sume keje?
esok da nak submit..
HELLO.....of course la malam ni...
SENGAL!!!
yes,i am..huhu

aduhhh...cmner nak balik rayer ek?
aq da ckp kt orang kampungku yang aq nak tumpang..
da approve pon,
tapi aq takot la pulak
bler sarah tanya sure ker?
coz kalau x,dye nak p beli bas...

aq sebenarnya xnak naik bas...
aduhh...
peningla da lama tak naik bas..
rasa loya gler...nak muntah pon ader..
ala,lagipon alang2 umah dekat kan,
tumpang je la..
dwit minyak ditanggung beres larw..
aq asalkan ader transport selain dari bas..
hehehe..ok je..
kalau naik bas pon sama jugak.
tak kurang rm30 pon..
sama je..
baiklah aq bagi je dwit minyak..
balik umah dapat dwit jugak..haha

ni aq mesej makhluk 2 xbals pulak..
ader henfon xguna pulak,
bak kata ayah aq,kalau ader henfon tapi xd kredit..
"ley campak laut la"
xpon..
baling masok lombong..
kan senang..
ini bermakna aq kena kol dye r..
nak jumpa susah la pulak..
budak engin kan..
konon2 bz la..
ri2 pon aq terserempak sebab dye makan kat cafe HS

bukan senang nak jumpa kat cni..
terserempak pon susah..
nak2 aq ni PEMALU...
huhu

from: person who is so tired right now..
me~~ecah@aishah...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...