Monday, 16 August 2010

cepatnyer midterm=(

emmmm....pe yang aq da pelajari dalam kelas yek?aq sendiri pon masih terfikr lagi..tiap2 hari pergi kelas,dengar lecture.masuk sekejap je la.lam kelas faham la.bile balik bilik,pastu lepak ngan member2 yang member satu kepala yang sangat sengal..jadi dahsat da pulak.

dalam kelas : ngantuk
xfocus sangat
mata bukak besar2 takot ngantuk
tengok henfon

ni yang aq buat dalam kelas? xselalu ok...tapi yang bab ngantuk memang dahsyat sikit.
selalu kot mengantuk.pe tak nyer,lecturer asyik cakap xberenti. pulak tu ada satu nada je.
perasaan dia kan biler student diorang ngantuk?da tu pulak menguap depan dye pulak.
adushhh..TERUK betoL la...aq nak suggest kan wat aktiviti la lam kelas. ni la masalahnyer biler dalam kelas belajar teori je. praktikal nyer biler la ek.tak sabo da neh..hhihihi.br masuk da nak praktikal. teori pon teori la...ngantuk pon ngantuk la...sama2 kena reda je la ek.


midterm is around the corner jek ni..pulak tu aq p kelas memang banyak corner je..hua3
study2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tengah study pon sempat aq nak post lagi.saja jer..jap lagi ni nak pegi bilik emi nak moreh jap.mesti bukan kejap nye la..kurang2 kol 12 baru balik.skunk baru kol 10p.m
da la semayang terawih pon xpegi.konon2 banyak keje la..orang yang banyak alasan adalah orang yang tidak berjaya....aq ker tu???
lebih kurang r...arghhhhh.....xnk2...aq xnk bagi alasan da...rajin,rajin,rajin...sok p terawih da insyaAllah.....

baiklah...sekarang saya nak study 15minit n pastu pergi moreh kejap.huhu..
SELAMAT BERMOREH KAWAN2

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...