Friday, 23 July 2010

hikmah

sesungguhnya setiap apa yang kita lakukan tu mesti ada hikmah...
ape yang aq sangat bersabar kat sini bila nak wat biasiswa yayasan bank rakyat ni ha..
Ya Allah,hanya Kau je yang taw da berapa kali aq bukak then tutup smula,then wat balik, tutup smula...sumenyer sebab ader je yang tak lengkap.
xtaw mende ni la,mende 2 la..ni aq tak send lagi pon.dye kata CGPA aq tak cukup.
padahal requirement CGPA aq da cukup je.
mula2 tu je aq salah tekan 2..then aq da tukar jadi 3.pas2 bler aq nak wat lagi skali dye xkeluar pon untuk aq tulis result a..q...adoyai...!!!
da la dr ko 9 tadi aq terpacak kat depan laptop ni jaz nak wat mende ni..
sabo je la..kot memang aq xdapat ker.
tapi aq da banyak kali kol bapak aq tanya mende ni,tu..pape ntah..
cian r bapak aq.
bank rakyat kan banyak duit da skunk.tengok paper,da berapa rofits dyorang dapat.
lebih dari tahun lepas.
tu maknyer dye kena sumbangkan cket kat bebudak yang nak belajar cam aq ni ha.
cian la..belajar nak kata oandai boleh la..tapi nk dapat 4 flat 2 xtw r plak bler rezeki Allah nak bagi,dye da blacklist ke nama aq sebab aq tersalah letak pointer aq. aduss....aq da watbalik banyak kali kot.\
tak kuar jugak box yang nak suh aq tulis CGPA aq..
bosan la..nak mandi la...sok lusa je la try balik.hmmm.....
ayat penuh dengan keredaan ni..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...