Saturday, 17 July 2010

besok ker?




ala.....besok da nak balik,?

hmmm..aq da jadi macam masa form 1 dulu asenyer..
adoi!!!!!!
xske nyer..nape la ader perasaan camni.
da beso2 pon aq ase cam xley nak survive sendiri je,
please la aishah berdiri di atas kaki sendiri.
da selama ni agaknyer aq diri kat kaki umi ker
xd la pulak...
ala...malasnyer nak balik.sarah nak balik pas zohor lak,
ala..gate tutup kol 12 kn.


awalnyer..haha
lek r,dekat je kn.haha
ske ati aq je..
aq klu boleh lagi lambat lagi bagus.
xd keje lagipon,
assignment tu lambat lagi kn...
haha..
arghhhh....
jadi pemalas pulak aq ni..
xnk2,jgn malas..
gler banyak subject kot
even redit hour xbyk...
tapi nk blaja 2 byk..


lecturer foreigner ckp lagi slow kot dr yg local punyer..
boleh pulak dye ckp aq xphm...
fluent sgt kowt..
org len pon ckp dye memang laju..
bukan aq sowang je,
klu aq sorang memang xbetol la aq..
tp aq memang betol pon..
aq da r nak major ni..
jangan memain ler....


biler lagi aq nak balik ni..
da r balik semalam da penat..
aq ingt kn nk balik next week.
da sarah tbe2 on the spot kol aq pagi smlm tny nk balik x,
memang la aq nk balik.
kalau nxt week aq blh blik ari khmis,
jumaat pon bkn ader kelas..haha..

ala...kalau orang nak cakap aq homesick pon aq peduli aper,
zainol pon balik juga,
padahal baru 10 ari dok sana..
pe la zainol ko ni..
tu pon nak balik,
dok je la kat sana..
aq xpe..
huhu
ader sebab la konon...

xp..ab
ah bukan kisah pon aq balik..
tambang claim kan..hua3..
aq xd 10 ari,
balik semalam bilik aq da xtw nak ckp pe.
en tikus pon boleh sesat dalam 2 aq ase...
buku besepah kat lantai!!!
kain baju yang da basuh n blom bercampur atas katil aq..!!!!!
henger merata-rata!!!!
atas meja study xpyh ckp r
,buku jugak xbersusun!!!!
sejadah n kain smyg!!!!!
adoyai!!!!!!!!!
letih aq balik2 trus kemas..
ni blom aq tinggal sebulan lagi..
pe nak jadi la ngan adik2 aq ni..

ko cyap farah..
duduk la asrama 2 next year
ihsan 2 pon xp,
nk g tahfiz 2 lagi bgs,
blaja cket kemas barang sendiri,
ni sumer umi nk kena wat
da r umi xd masa nk wat kje sumer,
kalau aq kt umah xp
hari2 bekemas....
p la blaja berdikari,
iron baju sndr,
bsh,lipat,sidai baju sendiri..
ko xpandai pon lanx ko la..
xkn kat sana nak suh umi bawak balik baju koto..
memang tangan aq naik muka ko la.
huh!!
nk mengamak aq ase ngn adeq aq ni..
farah.....farah......

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...