Wednesday, 21 July 2010

ader ker patOT???





aduhhhh,geramnyer rini,tapi seronok jugak sebenarnyer..haha
taw xsebab aper....hehe,ni nk citer ler ni.tadi kan gler jaoh perjalanan...
padahal tempat yang ktorang nak pegi bukan jaoh sangat pon,belakang ni jer,semangat gler jalan,ciap naik bas lagi yang tak boleh tahan tu.sumer memang gelak gler r,sampai pak cik bas pon gelakkan ktorang.seb bek dye tak taw yang ktorang ni sesat.haha,wat lawak tol la..nak sangat BERKAYAK kan,memang sampai sluar pon boleh terkoyak r..haha..cian kawan aq sorang tu,terkoyak lak suar dyer..

sebenarnyer aq nak citer masa perjalanan ktorang ke tempat kayak tu,
kata orang jaoh perjalanan luas pemandangan,ha....da memang luas sangat la pemandangannyer,sampai sumer orang pandang ktorang,ntah mana nak pegi ke mahallah male 2..adoi!! wat tebal muka je ler~jalan tak tentu hala,mana ntah haluan ktowang masa 2.


pas 2run je bawah block mesti r tunggu sumer member n kumpul jap kn,kang nanges lak x2ggu,member kan..sorang2 turun..da plak 2 eymma pakai kasut nak pegi kayak..
cian dyer,aq kot suh..aq memang da intention nak pegi berkayak,tapi kalau tak pat kayak memang nak pegi jogging jer,tp malas aq pon paki je la,siper yang import from japan 2..:) ok per,orang len dapat manfaat jogging ngan kasut eymma 2..
pas2,da kumpul kat bawah,ader r srang member 2 kata nak kena naik bas coz tempat kayak 2 kat mahallah lelaki(mahallah salehuddin@sally)hua3,bak kata member kepada member aq.haha,of course la jaoh..kena naik basi .skali nak pegi 2ggu kt tempat naik bas 2,da datang pulak bas nyer.adoi!! pe lagi menjerit suh bas 2 tunggu ktorang..haha,lawak2..berlari da memang sengal da..aq pulak nampak bas 2 cam kosong. ngan sempoinyer aq lari gler...skali da naik bas ramai pulak dalam 2,pehhh malu gler..sumer cam gelakkan ktorang.seb bek sumer sister...pak cik bas 2 pon ketawa nyer taktertinggal kat ktorang ni ha..da r naik2 bas sumer bising gler...dahsat2!!

da sampai kat bus stop bawah mahallah nusaibah 2,ader plak binatang haram menghirup udara yang tak berapa segar di petang hari 2..adoi,menggelepar aq takot kena kejar...yang member aq ni dok suh rilek jangan lari takut binatang tu kejar..hua3.
aq bukan aper..TRAUMA ngan binatang haram 2.
da 2 kali kena keja masa form5 ri2.masa on the way balik hostel malam tuh pas g mega.gler!!da r time exam..tapi esoknyer xd paper..SPM tuh!!hua3..baiknyer kitorang..
lagi skali masa 2ggu abah aq kat bukit sekilau,skali lagi binatang haram 2 terjah aq plak da..hmm...senguh je la aq..huhu

berbalik smula kisah anjing kat uia ni ha..tapi da habez da takat situ jer. encik anjing tu tak kejar pon kitorang.saja la 2 nak takutkan kitorang,bagitaw la nk jalan2 kat uia ni..wat ketaq aq jer..pe da....
pas2 ktorang pon bergerak la ke salehuddin al ayubi..nak pi cari tempat kayak 2,
last2 kol member kitorang tak angkat pulak..(saper2 yang ader henfon tapi tak angkat kalau orang kol,sila campakkan henfon anda ke LOMBONG eh)..geramnyer.menyakitkan ati.
kol2 orang len yang takde kena mengena ngan kitorang kata,tempat BERKAYAK 2 kat mahallah pompuan.which is at the back of my mahallah...don't u think it was@$%#^&^I^&%%^$#$%#$#$.arghhhh....sakit sangat pancrease,hati,jantung..huh!!pe lagi nak berkayak punyer pasal, ktorang pon berpatah balik la ke mahallah kitorang dengan berjalan kaki SAHAJA..bas xd nk g mahallah da..hmmm...masa 2 da kol 6.40p.m..
sangat2 da petang..da sampai 2 memang mengamak r kat dak laki tak bagitaw ktorang where the exactly the place!!!xley pakai tOL!.ktorang pon tanpa mengira jam da menunjukkan da nak kol 7,ngan sempoinyer berkayak r...haha
akhirnyer tercapapi jugak impian ktorang sumer nak berkayak..pe lagi,take turan la nak berkayak 2.seronok tak terkata..haha,sampai pening la aq berkayak..huhu.
ni pon ngah pening lagi ni.letih sangat.tak study pon malam ni..ngantuk sesangat!!!!.
nak tido la da..da kol 12 kira da boley tdo r..haha..hari yang seronok, dapat pecahkan lemak aq ni ha...hahahahahahahahhahahahhaha~~~~~~~~~~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...