Wednesday, 23 June 2010

sod..ba..ro..

mmg aq ngah besabo wt ptptn ni...bakpela susah sangat nak wat ni.nak itu la,ini la..macam2 hal la yang dye nak.aq punyer cgpa pon da xingat da..cmner la plak.transkrip kt junior aq la pulak.adusss...dye kt nilai??cmner pulak dah aq nak amik kat dye.seb bek ader kawan yang mengoffer kan diri nak tolong ambikkan kat nilai 2..cian dye.nape la ko ni cuai sangat aishah. da taw ari2 dye ngah cuti.p je la umah dye terus. ader masalah ker???

masalahnyer..aq ni xd masa.kan ari2 aq sibuk sangat bekerja..nak cari nafkah untuk keperluan diri sendiri.da la keinginan melebihi kemampuan..teruk2!!!ape nak jadi la ngan ko ni aishah weh..

tapi camner pulak kalo junior aq 2 xbawak transcript aq 2 p nilai.itu bermakna aq kena 2ggu dye balik kuantan???

bile la pulak dye nak balik kuantan nyer...tolong la jannah,pleaze reply my msg..(dalam ketakutan)ape tak nyer.nak p register mesti la kena bawak offer letter and transcript.
bermasalah betol la aq ni.

xp,arini aq sabo..puasa punyer pasal no hal la..sume beres..

(beberapa minit kemudian)

peh!!abg aq baru balik dari amik lauk...nape plak da perot aq ni berbunyi.."xpyh nak mengada eh perot..aq berpuasa arini.."
tapi nape bau lauk 2 cam menusuk2 idung aq ni.aikk,da melampau ni..!!
lauk..."please stay away from me or i'll eat u."haha..sengal la pulak aishah ni.

beberapa hari selepas aq benti keje ni,makin merepek2 gler sesangat da aq ni.da bape ramai ckp aq ni mrepek n wat diorang biol lyn aq ni ha..haha.padan muka,sape suh layan aq.nak aq list nama dyorg..emmm...xpayah la..cian mereka.haha(xmampu nak gelak besar,ngah pose x elok).

ape la amalan yang aq wat rini ek.da r pose.macam ader wat dosa jugak je..
okla..aq nak pegi smayang zohor.dapat pahala smayang awal waktu kan.hehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...