Tuesday, 8 June 2010

kenapa saya seronok????

kenape ek?????
sebab kn,hari khamis ni saya last keje.:)heheheh. hari jumaat ni nk balik JB pastu da xkeje da..nk cuti.letih la da.da 3 bulan kot,migrain ngn customer.elok2 xde penyakit ni muncul plak da tiba2.xpelik r,keje kt situ.haha.tapi tak mengapa la.

semuanya akan berakhir da..mulanya ingat kan nk benti 20hb tapi da xlarat sangat da.nk wt caner.seminggu awal la bla.kecian customer da boring sangat tengok muka B ni kan.jadi nye,saya pon benti awal la.I.padahal ckp kat k.na balik kampung seminggu. kebenarannya 3 hari je.nak wat camner kan,macam yang da mention just now.xlarat langsung da nak meneruskan pekerjaan ni.

sebenarnya bukan ape.kengkadang tension ngan pakcik.dia wat diri ni rasa xselesa langsung nak teruskan bekerja.so,biarlah dia xyah tengok da muka B ni da.mesti dia hilang tension da pasni...mesti dia seronok bekerja da lepas ni.yela..2 orang yang dia sangat xsuka la kot B da benti...

xpe la pak cik ye,teruskan la hidup kat petronas tu.i'll not disturb u anymore.u'll be free...no mare tension and anything that that will make u angry n tension.but ur existence is actually disturbing me.so,i have to go first la b4 u go.i've been told by someone that there's another 2 gurlz who's resign bcoz of u,they can't stand with u anymore,so they.....huh!

pak cik...ubah2 la perangai 2..saya tahu pak cik sebenarnya baik.saya tabik r pak cik ble pak cik citer sal pak cik bagi makan kat banyak makhluk2 yang B cipta. banyak pulak tu binatangnye.berjenis2.2 kira salah satu pahala yang besar buat pak cik.tapi macam mana pon pak cik kena ubah jugak ur attitude,ur speak.pleaze don't make people annoy with u.i know,every people make mistakes.B too pak cik.but i try to change it.i don't want to make people sakit hati or yang membuatkan diorang ingat saya ni annoying.saya tahu saya ni kasar cket. mungkin da lama dok umah ni,kengkawan pompuan xramai,cuma kat petronas je.2 pon sowg dua je.yang lain customer laki ramai.so,nk ckp ngn dyorg saya mmg kena ganaz cket(I) yang lain xla.baik je,wat sopan la..ye r..xkn nk wt gedik.kalu laki terpikat xke DOSA 2..so,klo saya ganaz pon dia terpikat nak wat caner,da diorang da suka saya.layan je la.buat kawan.B kata orang kn.

minta maaf pak cik.saya banyak sangat wat salah ngan pak cik.banyak nye dosa saya nagn pak cik.saya rasa macam saya xhormat pak cik sebagai orang yang lebih tua dari saya.banyak ngumpat pak cik...gaduh ngan pak cik.meninggi suara ngan pak cik..minta maaf banyak pak cik...kadang2 syaitan sume 2..saya xsedar yang sebenarya saya salah ngan pak cik.

sedih lak aq...k r..xmo sedih da..nak benti da ni..lusa las.nak berseronok plak. k la..nyte~~~~
da.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...