Friday, 14 May 2010

tekeZOt!!!!!!!!!!!


assalamualaikum,skg mengikut jam umah aq da pukul 11.50 pg. and aq just woke up and terus p sidai baju n now i nak post something.actually I xtaw nk post aper tp boleh la stakat merapu taip macam2.ha..aq kat umah ni sensorang je taw,mak aq pegi taman tas,ayah aq and adik aq pulak pegi kebun, ye la...nak tengok tanah kat kebun tu.katanyer nak buat rumah kat situ.so,tambaklah tanah kat sana.tapi naik rumah nyer tahun depan.yela..tanah pon makin lama makin mahal.1 lori pon da berapa ratus.ni kan nak tambak tinggi.bepuluh-puluh lori r terpaksa angkot.huh!!!
peh!!,susah jugak nak wat rumah ni kan.kalau beli terus je siap.tapi tu la masalahnyer kalau beli memang tak memuaskan hati langsung.mahal saja je tapi nanti kang sume xkena.aq sebenarnyer tertido je tadi.ingatkan nk bangun balik pukul 10.aleh2,pukul 11.45 lak terjaga.ngantuk kowt.terpaksa la puaskan jugak tido.nanti kang nak pi keje lak.tak boleh tido da.ni pon siapa la yang nak masak.aq boleh je masak,tapi nasi je r..yang lain aq serahkan pada yang pakar je la.
xmampu aq nk bagi family aq makan with my air tangan.no,no,no!!!i can't la..you know what, i memang teringin sangat nk cook for my family,tapi I xpandai n I sangat malas nk masak. kalau setakat kemas rumah and mopping.beyehh...no halnyer.ni nak kena tambah gula,garam,kayu manis.
hmm,ntah pape lagi la..kadang2 sayur pon aq xkenal,aq main sebat je sume sekali masuk dalam perot besar aq ni..kata orang rezeki jangan di tolak.so,bantai je r...haha

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...