Wednesday, 19 May 2010

sedihhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


waaaaaaaaaa............kecian sgt.
aq bersalah ker???xtw la..tapi kata orang kalau tak sengaja xpe.bukan salah kita.lain la kalau sengaja nak bunuh.aq bukan pembunuh!!!!!!!!huhuuhuhuhuhuhu.

ARNAB..aq xsengaja pon nak wat ko mati,n aq xsangka yang biler ko jatuh,trus terkulai layu macam 2:(xd niat langsung.aq memang xpernah main dengan anak arnab selama ni.tapi semalam la kejadian yang xdapat aq lupakan sampai biler2.sebenanyer aq xsure whether that arnab 2 yang lompat or aq wat dye jatuh.tapi aq sure yang aq hold that arnab so that it would not fall. but unfortunately,da ajal..aq sedihhhhhhhhhhhhhhhhh glerrrrrrrrrrrrrrrr.......... nk nangis je semalam.tapi ramai orang.xdapat kuar air mata 2.tersekat plak da.

Ya Allah..hanya engkau yang mengetahui macam mana perasaan aq sekarang dan adakah salahku atau ajal arnab tu da sampai..i hope my friends would not put the blame on me.
coz it was out of my intention.something yang x disengajakan.aq sdey.............nak menangis..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...