Saturday, 15 May 2010

sakit!!!!


alhamdulillah..... sedikit demi sedikit dosa-dosa kecil aq hilang.aq just assume every painful yang aq rasa 2 maybe Allah nak hapuskan dosa2 kecil aq.even senggugut pon.tu larw malam tadi aq sakit perot sangat2..senggugut pon.biasa larw.dengan muntahnya lagi,peh!! dahsyat kot.aq baru je abez makan pas blk keje mlm tadi.oopps..bukan malam,da consider pagi da la kol 1am lebih tu.
adoiii,ni pon i still can feel the pain,sakit cket la dr smlm yang terlampau sakit tu.i can't even sleep taw pagi 2.habiz golek2 da kat lantai ,xjalan jugak,tuam air panas pon dah,tp mmg xjalan.nak makan panadol,tapi kata orang tak elok makan panadol sangat takut ader effect di hari tua nanti.aikk,takot da aq nak makan.so,aq biarkan aje la.reda je la dengan rasa sakit. tapi bila la ek nak hilang skit senggugut aq ni.org kata(orang kata lagi!!)bila aq lak yang nak kata,huhu.senggugut ni akan hilang bila da kawin.kalau maca tu nak kawin cepat r,cepat cket hilang sakit senggugut ni.i don't wanna say that i can't bear with it anymore,coz this is just a little painful.belum sakit nak mati lagi kan.sabo je la ek aishah...

lagi 1 aq nak citer cket sal sdara aq ni.
semangat tol tanya aq nak makan ape malam tadi coz dye nak pegi pasar malam.sonok da aq dengar makhluk tuh nak blanja.ye r..susah kot dye nak blanjaq,ade je manda xkena.semalam lagi skali r gitu.sebenarnye aq xkisah langsung pon.tapi aq memang saja nak wat2 kisah.saja nak menggedik ker??OMG xd r...memang saja,there's no such intention la..tapi seriously yesterday my nafsu makan sangat kuat.and aq xnotice pon that i'm going to have my period time.ye r..awal kowt.
bese nyer 22.semalam baru 15 kan.so,very early i think right.da r aq cam ceria cket.usually aq mesti cam tension cket ngan mat bangla sengal 2,but yesterday aq ok what...feeling of angry with him 2 cam xd sangat r,tapi ade r cket aq sokmo tengking dye.bak kata ayah aq "sekarnag dye kat negara kter,so bia je..jangan bagi muka sangat"aq lagi ske wat g2..pe agi,kena marah sokmo r ngan aq..haha.sonok dowh....
takat tu cukup la aq nak luahkan isi hat dan perasaan perot aq skarang.1'll continue it back ok...k la,nk ciap2 p kije plak..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...